Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
T
Portal Rasmi
KERAJAAN NEGERI SELANGOR
 
selangorSELAMAT DATANG [ TUTUP X ]
KE PORTAL RASMI
KERAJAAN NEGERI SELANGOR

SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PORTAL SELANGOR


SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PEJABAT SUK SELANGOR

KLIK/SCAN
qr kajian pelanggan portal
 

KLIK/SCANqr kajian pelanggan suk

UNISEL: Bas percuma ke MRT Sungai Buloh

SHAH ALAM, 4 JAN: Pelajar Universiti Selangor (UNISEL) kini berpeluang menikmati perkhidmatan bas percuma untuk berhubung ke perkhidmatan Transit Aliran Massa (MRT).
 
Pengarah Komunikasi Korporat, Hasril Abu Hassan berkata, kemudahan itu disediakan Bahagian Hal Ehwal Pelajar Universiti Selangor (HEP) dengan kerjasama Unit Kenderaan dan Majlis Perwakilan Pelajar.
 
 
 
Katanya, satu bas disediakan untuk menghantar pelajar dari Kampus Bestari Jaya ke Stesen MRT Sungai Buloh.
 
“Pelajar dikehendaki mendaftar dengan Majlis Perwakilan Pelajar selewatnya pada hari Isnin bagi pergerakan bas pada hujung minggu berkenaan.
“Diharap perkhidmatan ini dapat memberikan kemudahan kepada pelajar untuk pulang ke kediaman keluarga seterusnya memberikan penjimatan,” katanya kepada Selangor Kini.
 
Pada 1 Disember 2017, perkhidmatan berkenaan mula beroperasi dan majlis perasmiannya disempurnakan Presiden dan Naib Canselor, Prof Dato’ Dr Mohammad Redzuan Othman, pada 15 Disember lalu.
 
Pelajar boleh menggunakan perkhidmatan percuma itu pada setiap Jumaat bermula jam 5 petang.
 
Sumber : Selangorkini

Kemaskini pada 2018-01-05 09:44:57 daripada Administrator

  •  
  • Print
  • Email this page