Tetapan Semula Kecilkan size fontKembalikan saiz font kepada asalMemperbesarkan saiz font
    T
    T
    T
jata2

PORTAL RASMI
PEJABAT DAERAH / TANAH HULU SELANGOR
BERDISIPLIN, AKAUNTABILITI, INTEGRITI, KERJA BERPASUKAN

 

Faq
Soalan
Lazim
HubungiKami
Hubungi
Kami
Aduan
Aduan dan
Maklum Balas
Peta
Peta
Laman

Polisi E-Penyertaan

POLISI E-PENYERTAAN
 
Pengguna tidak dibenarkan melakukan perkara-perkara di bawah semasa menjawab Soal Selidik Kajian Kepuasan pelanggan yang terdapat di dalam Portal Rasmi Pejabat Daerah dan Tanah Hulu Selangor :
 
1. Memuat naik, mengemel, atau menghantar maklumat yang mengandungi perkara-perkara berikut :
➢ Menyalahi undang-undang, berbahaya, berbaur ancaman, kesat, menganggu, bersifat mendera, berbaur fitnah, kasar, lucah, melanggar hak peribadi, bersifat benci, perkauman, keagamaan, etnik, atau sebaliknya dalam hal yang tidak menyenangkan, tidak benar, tidak relevan dengan soal selidik atau tinjauan yang disediakan oleh Portal Rasmi Pejabat Daerah dan Tanah Hulu Selangor
➢ Mengandungi mana-mana pengiklanan yang tidak diminta atau tidak dibenarkan dan bahan promosi, komersial atau sebaliknya, termasuk pautan kepada laman web/portal yang mengandungi bahan seperti itu.
➢ Mengandungi virus-virus perisian atau mana-mana kod komputer lain, fail atau program yang direka untuk merosakkan, memusnahkan atau mengehadkan fungsi mana-mana perisian komputer, perkakasan, atau kelengkapan telekomunikasi.
 
2. Mengguna atau mewujudkan satu pengenalan palsu (termasuk menggunakan nama samaran, penyamaran oleh orang atau entiti lain, atau menyatakan sesuatu yang palsu).
3. Mengancam, mengintip atau memalukan mana-mana pengguna lain.
4. Mengehadkan atau menghalang mana-mana pengguna lain daripada menggunakan portal ini.
5. Mengganggu, melumpuh, membeban, menjejas kerja, penampilan portal, server atau jaringan yang disambungkan kepada portal.
MENGENAI e-PENYERTAAN
 
Portal rasmi Pejabat Daerah dan Tanah Hulu Selangor  telah maju setapak lagi  untuk menyediakan dasar yang tepat bagi menjelaskan peraturan-peraturan dan garis panduan penyertaan mereka di portal. Pejabat Daerah dan Tanah Hulu Selangor mengalu-alukan anda melayari portal kami. Kami bergantung kepada penyertaan dan sumbangan anda yang amat berharga untuk membangunkan program-program dan komunikasi dua hala. Dalam usaha untuk menyediakan anda dengan maklumat terkini dan peluang untuk menyertai dalam proses pembangunan dan meningkatkan perkhidmatan kami,  portal rasmi Pejabat Daerah dan Tanah Hulu Selangor menggunakan beberapa saluran untuk meningkatkan komunikasi dua hala iaitu melalui maklumbalas dan undian.  Selain portal ini, anda membolehkan berinteraksi dalam rangkaian media sosial melalui Facebook.
Oleh itu, Pejabat Daerah dan Tanah Hulu Selangor mengalu-alukan semua perbincangan objektif dan konstruktif di laman web di samping memelihara hak penerbitan. Kami menggesa pelawat kami untuk mematuhi perkara-perkara yang berikut : 
 
1. Mengelak daripada membincangkan isu-isu politik. 
2. Gunakan bahasa yang sesuai. 
3. Penggunaan yang betul dalam bahasa Bahasa Inggeris atau Bahasa Malaysia
 
Sila pilih saluran komunikasi :
 
imageKajian Kepuasan Pelanggan   imageMaklumbalas                  fb  Facebook PDHS 

Kemaskini pada 2018-08-15 18:03:26 daripada Administrator

  •  
  • Print
  • Email this page