A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type bool

Filename: libraries/Cms_options_plugin.php

Line Number: 691

Portal Kerajaan Negeri Selangor Darul Ehsan
Tetapan Semula Menukar kontras kepada cerahMenukar kontras kepada asalMenukar kontras kepada gelapKecilkan size fontKembalikan saiz font kepada asalMemperbesarkan saiz font
  T
  T
  T
  T
  T
  T
Portal Rasmi

KERAJAAN NEGERI SELANGOR

 | 

Kerajaan Negeri sedia ganding bahu pasti kebajikan atlet terjaga

 

SHAH ALAM, 24 JAN : Kerajaan Negeri akan bekerjasama dengan Kementerian Belia dan Sukan dalam memastikan kebajikan atlet terjaga sebaiknya.

EXCO Pembangunan Generasi Muda dan Sukan dan Pembangunan Modal Insan, Mohd Khairuddin Othman berkata, Kerajaan Negeri sentiasa melihat kebajikan atlet Selangor sebagai keutamaan.

“Antara langkah awal, saya akan mengadakan kunjungan hormat ke Pejabat Menteri Belia dan Sukan bagi membincangkan beberapa isu termasuk membabitkan isu kebajikan atlet.

“Di peringkat negeri, pada masa ini hubungan dengan atlet berjalan baik tanpa sebarang masalah,” katanya ketika dihubungi SelangorKini.

Pada masa sama, katanya, Majlis Sukan Negeri kini sedang membuat persiapan akhir untuk mengadakan majlis penyerahan insentif kemenangan kepada kontinjen Selangor.

Serahan insentif itu membabitkan atlet yang mengharumkan nama negeri dalam beberapa sukan antaranya Sukan Malaysia 2018, Sukan Asia dan Para Asia 2018, pada 29 Januari ini.


Kemaskini pada 2019-01-24 15:58:19 daripada

 •  
 • Print
 • Email this page