A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type bool

Filename: libraries/Cms_options_plugin.php

Line Number: 691

Portal Kerajaan Negeri Selangor Darul Ehsan
Tetapan Semula Menukar kontras kepada cerahMenukar kontras kepada asalMenukar kontras kepada gelapKecilkan size fontKembalikan saiz font kepada asalMemperbesarkan saiz font
  T
  T
  T
  T
  T
  T
Portal Rasmi

KERAJAAN NEGERI SELANGOR

 | 

Jelajah 360° Smart Selangor di Sabak Bernam Sabtu ini

 

SHAH ALAM, 12 MAC: Jelajah 360° Smart Selangor mula membuka tirai bagi tahun ini di Stadium Sungai Besar, Sabak Bernam bermula Sabtu ini.

Ketua Pegawai Eksekutif Pemerbadanan Menteri Besar Selangor (MBI), Raja Shahreen Raja Othman berkata, selain Sabak Bernam, jelajah berkenaan akan diadakan di Kajang, Klang dan Selayang.

Katanya, pihaknya menyasarkan ratusan ribu pengunjung ke sepanjang program berkenaan diadakan.

“Jika penutup jelajah ini pada tahun lalu di Morib kita mendapat 70,000 pengunjung, maka tahun ini kita berharap kita menerima ratusan ribu penduduk hadir.

“Tujuan utama penganjuran program ini adalah untuk memberi pendekatan secara terus kepada rakyat Selangor berkenaan agenda Kerajaan Negeri dan sekali gus, mempromosikan aspirasi Smart Selangor.

“Kita mahu rakyat di negeri ini bukan hanya membaca berkenaan inisiatif ini sebaliknya merasai sendiri apa itu Smart Selangor untuk bersama-sama dengan kita,” katanya.

Pelbagai aktiviti menarik bermula dari pagi hingga malam antaranya trak VR Smart Selangor, Smart Selangor Mobile Library dan i-station, pameran agensi kerajaan dan penerangan Inisiatif Peduli Rakyat.

Turut diadakan meet and great pemain FA Selangor, bazaria, pertandingan busker, pertandingan futsal, sukaneka rakyat dan autoshow.

Ia dimeriahkan juga dengan konsert lagenda rock Malaysia, Datuk Ramli Sarip, selain beberapa artis lain, Sandra Dianne, Kucaimars, Sabhi Sadhi, Baby Shima, Ippo Hafiz dan Sheryl Shazwani.


Kemaskini pada 2019-03-13 08:48:02 daripada

 •  
 • Print
 • Email this page