Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
T
Portal Rasmi
KERAJAAN NEGERI SELANGOR
 
selangorSELAMAT DATANG [ TUTUP X ]
KE PORTAL RASMI
KERAJAAN NEGERI SELANGOR

SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PORTAL SELANGOR


SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PEJABAT SUK SELANGOR

KLIK/SCAN
qr kajian pelanggan portal
 

KLIK/SCANqr kajian pelanggan suk

RSS Feed

Pencemaran diesel di Sungai Selangor: Polis tahan dua lelaki

berita

SUBANG JAYA, 25 JUL: Polis Selangor menahan dua lelaki semalam, bagi membantu siasatan kes pencemaran diesel di Sungai Selangor, baru-baru ini.

Ketua Polis Negeri, Datuk Noor Azam Jamaludin berkata, kedua-dua lelaki itu masing-masing merupakan pengusaha dan pekerja pontun di sungai berkenaan.

“Mereka yang berusia awal 30-an ditahan di pontun itu di Kuala Selangor dan kini direman selama empat hari sehingga 28 Julai,” katanya kepada pemberita pada penutup seminar dan latihan ancaman keganasan di sini, hari ini.

Menurutnya, polis setakat ini telah merekodkan lebih 10 keterangan dalam siasatan kes itu.

Insiden pencemaran itu mengakibatkan henti tugas empat loji rawatan air, pada 21 Julai lalu yang menjejaskan pengguna di Selangor dan Kuala Lumpur.

Noor Azam berkata, siasatan juga dijalankan dengan kerjasama Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd dan Lembaga Urus Air Selangor (LUAS).


Kemaskini pada 2019-07-31 11:11:57 daripada Administrator

  •  
  • Print
  • Email this page