Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
T
Portal Rasmi
KERAJAAN NEGERI SELANGOR
 

Ustaz Azhar Idrus, selebriti popular meriahkan Raudhah d Ridhuan hujung minggu ini

SHAH ALAM, 24 FEB: Pendakwah popular, Ustaz Azhar Idrus ]dan beberapa selebriti tanah air akan memeriahkan program Raudhah d Ridhuan di Masjid Al Ridhuan, Hulu Kelang, pada 28 februari dan 1 Mac ini.

Uztaz Azhar Idrus akan muncul pada hari kedua selepas solat isyak untuk menyampaikan ceramah yang juga acara penutup program berkenaan.

pic ustaz azhar idrus di stadium PJ

Program itu turut diserikan dengan kehadiran penceramah popular lain antaranya Ustaz Zul Ramli, Ustaz Elyas Ismail, Ustaz Haslin Baharin, Habib Ali Zainal Abdin, Datuk Ustazah Siti Nor Bahyah Mahamood, Ustazah Asni Mansor, Ustazah Norhafizah Musa dan Ustazah Halimah Alaydrus.

Beberapa selebriti juga diundang ke majlis seperti Shamsul Ghau Ghau, Noorkhiriah Ahmad Shapie dan Fynn Jamal.

Antara pengisian majlis ilmu istimewa itu adalah qiyamullail, kuliah subuh, kuliah dhuha 1 dan 2, tazkirah dan talkshow Zuhur, kuliah asar dan maghrib diikuti forum perdana isyak.

Ruangan atas masjid berkenaan juga akan dibuka khusus buat jemaah yang musafir untuk bermalam.

-NFN-

http://bm.selangorku.com/


Kemaskini pada 2015-02-25 09:37:43 daripada Administrator

  •  
  • Print