hubungi-kami

Hubungi
Kami

faq

Soalan
Lazim

maklumbalas

Aduan &
MaklumBalas

peta-laman

Peta
Laman

webmail

Webmail
 

Berita 2017

 

BERITA "ONLINE" / ATAS TALIAN

Sinar Harian - 01 Januari 2018 ( Kecewa tanah kerajaan diceroboh )

SUNGAI BULOH - Tindakan pihak tidak bertanggungjawab menceroboh tanah kerajaan dengan mendirikan sepuluh unit rumah di Kampung Sri Indah di sini, sejak awal tahun lalu, menimbulkan rasa tidak puas hati dalam kalangan penduduk.

Berita Harian - 29 Disember 2017 (3 penjenayah ditembak mati )

GOMBAK: Polis menembak mati tiga penjenayah dalam insiden berbalas tembakan di Jalan Sungai Tua, Hulu Yam Bahru, Batu Caves, di sini, petang tadi.

Berita Harian - 22 Disember 2017 ( Kedai emas disamun, rugi RM1.5 juta )BARU 

RAWANG: Empat lelaki disyaki bersenjatakan dua objek menyerupai pistol, sebilah parang dan tukul besi melarikan sekurang-kurangnya lapan dulang barang kemas dianggar bernilai hampir RM1.5 juta dari sebuah kedai emas dalam pasar raya besar di sini, hari ini.

RAWANG - Rumah Ngaji @ Kapar mengisi Program Cuti Sekolah 'Islam Indah Masyarakat Berkasih Sayang' dengan mengadakan #QuranHour bersama 40 peserta di Muslim Inn, Kuang di sini, baru-baru ini.

Sinar Harian - 17 DISEMBER 2017 ( RM2.62 bilion laksana program IPR )

KUANG - Kerajaan negeri telah membelanjakan lebih RM 2.62 bilion bagi melaksanakan pelbagai program Inisiatif Peduli Rakyat (IPR) sejak tahun 2008.

Berita Harian - 30 November 2017( Penantian penduduk menikmati akses jalan terbaik )

RAWANG: Penantian selama 12 tahun penduduk di kawasan Hulu Selangor untuk menikmati akses jalan raya lebih baik tercapai apabila jalan pintas Rawang dibuka sepenuhnya sejak Selasa lalu sejak mula dibina pada 2005.

 

KERATAN AKHBAR

Keratan Akhbar Sinar Harian - 29 Disember 2017

 

 


  •  
  • Print
  • Email this page