Reset Setting Change font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
w3c
jata selangor title

  

Web Mobil [ x ]

qrcode

KAJIAN KEPUASAN
PELANGGAN PDT SEPANG
KLIK DI SINI


NOTIS LELONGAN AWAM 
PDT SEPANG

Rumah terbuka PDT Sepang meriah, erat hubungan kekeluargaan

BERITA SELANGOR |     | 30 Jun  2018

OLEH AFIX REDZUAN

SEPANG, 30 JUN: Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri Pejabat Daerah dan Tanah Sepang berlangsung meriah dengan kehadiran hampir 160 kakitangan bersama keluarga bertempat di Kompleks Kerajaan Kerajaan Daerah Sepang.

Dato’ Menteri Besar, Amirudin Shari turut meluangkan masa lebih setengah jam bagi bersama-sama memeriahkan majlis dengan ketibaannya yang disambut Pegawai Daerah Sepang, Mohd Yazid Sairi.

 
 

Sambutan Rumah Terbuka Aidilfitri kali ini dianjurkan pada sebelah malam bagi memberi peluang kepada kakitangan untuk hadir bersama keluarga.

Mengangkat tema ‘Island of Flowers dan hisan lampu-lampu gerak’, majlis menyajikan pelbagai jenis juadah daripada pelbagai gerai yang diuruskan sendiri kakitangan Pejabat Daerah dan Tanah Sepang.

Mohd Yazid berkata, sambutan kali ini dianjurkan sebagai sebuah keluarga bagi mengeratkan lagi hubungan sesama kakitangan.

“Kita rasakan walaupun tanggungjawab itu terletak di tangan kakitangan Pejabat Daerah dan Tanah Sepang mereka juga disokong oleh ahli keluarga. Jadi kita jemput sekali mereka hadir.

“Tidak ketinggalan agensi kerajaan dan swasta sekitar yang turut menyumbang ke arah kemajuan Daerah Sepang. Tidak dilupakan pemimpin-pemimpin masyarakat,” katanya.

=EZY=

 


Kemaskini pada 2020-10-13 10:30:14 daripada Administrator

  •  
  • Print
  • Email this page

Dasar Privasi & Dasar Keselamatan | Pekeliling | Hak Cipta | Soalan Lazim Peta Laman

Hakcipta © 2019 Pejabat Daerah Tanah Sepang
Paparan terbaik menggunakan : IE9 ke atas/ Firefox 11 ke atas/ Google Chrome resolusi 1280 x 720 ke atas.
Penafian : Kerajaan Negeri Selangor adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kanduangan di dalam laman web ini
rss           
Jumlah Pelawat : 746222 Tarikh Kemaskini : 23-04-2021