A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type bool

Filename: libraries/Cms_options_plugin.php

Line Number: 691

Portal Kerajaan Negeri Selangor Darul Ehsan
Tetapan Semula Menukar kontras kepada cerahMenukar kontras kepada asalMenukar kontras kepada gelapKecilkan size fontKembalikan saiz font kepada asalMemperbesarkan saiz font
  T
  T
  T
  T
  T
  T
Portal Rasmi

KERAJAAN NEGERI SELANGOR

 | 

Selgate: Skim Peduli Sihat popular, penyertaan meningkat

SHAH ALAM, 27 JUN: Skim Peduli Sihat semakin mendapat tempat dalam kalangan masyarakat Selangor apabila jumlah penyertaannya terus meningkat hasil gerak kerja proaktif di serata Selangor.

Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Selgate, Noor Hisyam Ghouth, peningkatan pendaftaran ahli baru yang direkodkan setiap bulan itu merupakan hasil gerak kerja bersepadu Unit Perancang Ekonomi Negeri (UPEN) dan beberapa NGO tempatan.

“Alhamdulillah program ini terus mendapat sambutan menggalakkan. Kita sudah melakukan lebih 30 jelajah di seluruh Selangor bersama UPEN dan beberapa NGO.

PEDULI SIHAT“Walaupun kita hanya sebagai vendor namun tugasan seperti pengiklanan dan promosi menerusi media massa juga kita lakukan,” katanya.

Selaku vendor Skim Peduli Sihat, Kumpulan Selgate percaya hasrat Kerajaan Negeri yang mensasarkan satu juta rakyat Selangor bakal mendapat manfaat daripada skim perlindungan kesihatan asas ini mampu direalisasikan pada penghujung 2017.

Jumlah itu dianggarkan daripada 250,000 keluarga dalam kumpulan B40 yang terdiri daripada empat orang ahli keluarga dengan pendapatan antara RM1,500 hingga RM3,000 sebulan.

Sumber : Selangorkini


Kemaskini pada 2017-07-05 10:51:03 daripada

 •  
 • Print
 • Email this page