Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
T
Portal Rasmi
KERAJAAN NEGERI SELANGOR
 
selangorSELAMAT DATANG [ TUTUP X ]
KE PORTAL RASMI
KERAJAAN NEGERI SELANGOR

SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PORTAL SELANGOR


SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PEJABAT SUK SELANGOR

KLIK/SCAN
qr kajian pelanggan portal
 

KLIK/SCANqr kajian pelanggan suk

RSS Feed

Lebih 50,000 meriahkan Majlis Rumah Terbuka Eidul Fitr, rai perpaduan kaum

berita

SHAH ALAM, 24 JUN: Lebih 50,000 rakyat terdiri daripada pelbagai lapisan bangsa dan agama memeriahkan sambutan Majlis Rumah Terbuka Eidul Fitri, peringkat negeri di Dataran Kemerdekaan Shah Alam, hari ini.

Dato’ Menteri Besar, Amirudin Shari menyifatkan sambutan menggalakkan itu sebagai lambang manifestasi perpaduan rakyat di negeri berkebajikan itu.

“Berpuluh ribu rakyat yang hadir pada majlis ini membuktikan manifestasi sebenar perpaduan rakyat Selangor yang hidup aman dan damai.

“Di bawah lindungan Duli Yang Maha Mulia (DYMM) Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah, saya percaya keamanan dan keharmonian ini dapat dikekalkan,” katanya.

Amirudin berkata demikian ketika berucap pada sembah ucapan Dato’ Menteri Besar kepada baginda, pagi ini.

Terdahulu, majlis yang turut dihadiri DYMM Sultan Selangor itu turut diserikan dengan kehadiran Duli Yang Maha Mulia Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin.

Duli Yang Teramat Mulia, Raja Muda Selangor, Tengku Amir Shah turut berkenan mencemar duli hadir pada majlis tahunan itu.

Turut hadir, pimpinan Kerajaan Negeri antaranya Setiausaha Kerajaan Negeri; Dato’ Mohd Amin Ahmad Ahya dan barisan Exco Kerajaan Negeri juga hadir memeriahkan sambutan.

Hadir sama, bekas Menteri Besar Selangor, Dato’ Seri Mohamed Azmin Ali dan pimpinan tinggi Kerajaan Persekutuan, Dato’ Seri Dr Wan Azizah Ismail dan Dr Dzulkefly Ahmad.

Sumber : Selangorkini


Kemaskini pada 2018-06-26 17:12:27 daripada Administrator

  •  
  • Print
  • Email this page