Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
T
Portal Rasmi
KERAJAAN NEGERI SELANGOR
 
selangorSELAMAT DATANG [ TUTUP X ]
KE PORTAL RASMI
KERAJAAN NEGERI SELANGOR

SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PORTAL SELANGOR


SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PEJABAT SUK SELANGOR

KLIK/SCAN
qr kajian pelanggan portal
 

KLIK/SCANqr kajian pelanggan suk

RSS Feed

MPAJ anjur Teater Sasterawan Negara

 

SHAH ALAM, 17 JAN: Majlis Perbandaran Ampang Jaya (MPAJ) bakal menganjurkan Malam Apresiasi Teater Sasterawan Negara dan pementasan teater ‘Sirih Bertepuk Pinang Menari’, di Auditorium MPAJ Aras 5, di sini, pada 19 dan 20 Januari ini.

Pegawai Komunikasi Korporatnya, Norhayati Ahmad berkata, pementasan itu dijadual bermula jam 8 hingga 10.30 malam sebagai inisiatif memartabatkan seni teater dalam kalangan masyarakat tanpa mengira umur, jantina dan kaum.

“Teater yang berkonsepkan seni muzikal ini akan dilakonkan pelajar sekolah dari sekitar Ampang Jaya, di bawah arahan Fairul Pujangga,” katanya dalam kenyataan.

Justeru, orang ramai yang berminat boleh menghubungi Jabatan Belia Masyarakat dan Landskap untuk mendapatkan tiket serendah RM10 hingga RM15 seorang.


Kemaskini pada 2019-01-17 11:15:34 daripada

  •  
  • Print
  • Email this page