Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
T
Portal Rasmi
KERAJAAN NEGERI SELANGOR
 
selangorSELAMAT DATANG [ TUTUP X ]
KE PORTAL RASMI
KERAJAAN NEGERI SELANGOR

SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PORTAL SELANGOR


SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PEJABAT SUK SELANGOR

KLIK/SCAN
qr kajian pelanggan portal
 

KLIK/SCANqr kajian pelanggan suk

RSS Feed

MBSA anjur Hari Bertemu Pelanggan pada 1 Mac

 

SHAH ALAM, 19 FEB: Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) akan menganjurkan program Hari Bertemu Pelanggan, pada 1 Mac ini bagi memberi peluang kepada orang ramai menyalurkan aduan dan saranan kepada Pihak Berkuasa Tempatan itu.

Ketua Bahagian Korporat dan Perhubungan Awamnya, Shahrin Ahmad berkata, program yang bermula dari jam 9.30 sehingga 11.30 pagi itu adalah inisiatif MBSA untuk mendekati warga Shah Alam secara terus.

“Orang ramai dan pihak berkepentingan berpeluang menyalurkan aduan, komen dan saranan kepada MBSA dalam usaha memperbaiki sistem penyampaian berkesan untuk manfaat warga Shah Alam.

“Selain itu, ia adalah landasan untuk warga Shah Alam bertemu dengan pihak pengurusan atasan MBSA,” katanya dalam satu kenyataan.

Katanya, program yang bakal berlangsung di Dewan Bankuet, Wisma MBSA itu turut memberi ruang kepada jabatan, bahagian dan pejabat Cawangan MBSA untuk mewar-warkan serta mempromosikan perkhidmatan juga produk kepada orang ramai.

“Pada program itu, MBSA akan memberikan 100 cenderahati percuma kepada 100 pengunjung terawal.

“Program itu turut menyediakan perkhidmatan seperti penyemakan dan pembayaran cukai taksiran dan kompaun trafik, semakan aduan serta permohonan ubah suai premis,” katanya.


Kemaskini pada 2019-02-20 08:24:23 daripada

  •  
  • Print
  • Email this page