Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
T
Portal Rasmi
KERAJAAN NEGERI SELANGOR
 
selangorSELAMAT DATANG [ TUTUP X ]
KE PORTAL RASMI
KERAJAAN NEGERI SELANGOR

SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PORTAL SELANGOR


SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PEJABAT SUK SELANGOR

KLIK/SCAN
qr kajian pelanggan portal
 

KLIK/SCANqr kajian pelanggan suk

RSS Feed

Jom ke Kejohanan Sepak Takraw Piala Datuk Bandar MBSA

 

SHAH ALAM, 12 MAC: Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) menjemput orang ramai untuk hadir ke Kejohanan Sepak Takraw Piala Datuk Bandar pada 15 hingga 17 Mac ini.

Ia bakal diadakan di Dewan MBSA Seksyen 19 dan Dewan Dahlia Seksyen 24, di sini.

Ketua Bahagian Korporat dan Perhubungan Awam MBSA, Shahrin Ahmad berkata, kejohanan itu julung kali diadakan dan penyertaan terbuka kepada semua regu seluruh Malaysia.

“Kejohanan ini adalah landasan untuk mencungkil bakat baharu dan secara tidak langsung dapat melahirkan atlet berkualiti serta berdaya saing.

“Menerusi program ini, ia juga dapat mempromosikan MBSA sebagai pihak berkuasa tempatan yang prihatin dan mengambil berat berkenaan aktiviti sukan selari dengan matlamat menjadikan Shah Alam bandar raya sukan,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Sebarang pertanyaan berhubung kejohanan berkenaan, boleh dihubungi Pengurus Sepak Takraw MBSA, Ahmad Chairil Zen Mostafa di talian 03-55105133 sambungan 1539.

 


Kemaskini pada 2019-03-13 08:53:07 daripada

  •  
  • Print
  • Email this page