Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
T
Portal Rasmi
KERAJAAN NEGERI SELANGOR
 
selangorSELAMAT DATANG [ TUTUP X ]
KE PORTAL RASMI
KERAJAAN NEGERI SELANGOR

SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PORTAL SELANGOR


SERTAI KAJIAN KEPUASAN 
PELANGGAN PEJABAT SUK SELANGOR

KLIK/SCAN
qr kajian pelanggan portal
 

KLIK/SCANqr kajian pelanggan suk

RSS Feed

Gangguan air: MBPJ sedia 22 unit tangki statik bantu penduduk

SHAH ALAM 17 DIS : Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) bersiap sedia untuk membantu penduduk Petaling Jaya yang terjejas dengan isu gangguan air di kawasan pentadbiran Petaling Jaya.

Sekretariat Media Unit Perhubungan MBPJ, berkata pihaknya menyediakan sebanyak 22 unit tangki statik di kawasan terjejas dengan gangguan air itu.Katanya ia ekoran dari pengumuman Syabas mengenai gangguan bekalan air akibat daripada henti tugas yang dijadualkan pada 17 Disember hingga 22 Disember ini.

Sehubungan dengan itu, MBPJ juga telah membuka bilik gerakan menangani isu air dan orang ramai di Petaling Jaya boleh menghubunginya di talian hotline 03-79542020 atau e-mailkan kepada aduan@mbpj.gov.my.

"MBPJ juga menasihatkan orang ramai supaya berjimat dengan penggunaan air bagi mengatasi masalah ketiadaan air daripada berlarutan," katanya.


Kemaskini pada 2013-12-18 12:41:16 daripada Administrator

  •  
  • Print